Je luistert live en online naar Happy Christmas Radio Radio

4.7
4.67
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Kerst muziek
  • Verversen in

De loonindex is tegelijk een zegen en een vloek voor de Belgische economie

Het is de laatste dag van de maand, dus dat wil zeggen dat uw loon normaal gezien op uw rekening staat. Als u een van de gelukkigen bent, dan is dat bedrag fors hoger dan vorige maand. Door de automatische loonindexering steeg het salaris van een miljoen werknemers deze maand met maar liefst 11 procent. Maar is die automatische index wel houdbaar voor onze economie en onze bedrijven? Credits op standaard.be/podcastSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Aflevering 231: Poen voor de Poenie?

Een 0-0 in Brussel, daar zouden we komende woensdag in de bekermatch op Union blij mee zijn, maar op Anderlecht iets minder. We moeten weer wat terrein prijsgeven op Genk en Union, maar Gent komt gelukkig niet dichterbij. Dat zou het hart van Bob niet aankunnen! Blijven we voor de titel strijden of is het vanaf nu 'vol op den beker'? Duncan, Bob en Thomas geven hun gedacht! Host: Thomas Slembrouck Gasten: Duncan Bartholomeeusen en Bob Dejongh Montage: Michel Bienfait Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

9.8 - Hoe kantelde werkelijk álles in 1942? (Tweede Wereldoorlog 8)

waarin we samen met Herman Van Goethem moeten constateren dat de hele wereld er voor het jaar 1942 uitging van een andere hypothese: op een of andere manier vrede sluiten met Duitsland. Met BIJDRAGEN van: prof. dr. Herman Van Goethem (UAntwerpen) WIJ ZIJN nog altijd: Jonas Goossenaerts (inhoud en vertelstem), Filip Vekemans (montage), Benjamin Goyvaerts (inhoud) en Laurent Poschet (inhoud) Wil je ons een FOOI geven? http://fooienpod.com/geschiedenisvoorherbeginners Al schenkt u tien cent of tien euro, het duurt tien seconden met een handige QR-code. MEER WETEN? Onze geraadpleegde en geciteerde bronnen: Wijngaert, M. V. D. & Wever, B. de. (2015b). België tijdens de Tweede Wereldoorlog (1ste editie). Goethem, H. van. (2019). 1942: het jaar van de stilte. Pelckmans Uitgevers.

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be