Je luistert live en online naar Ketnet Hits Radio

8.4
8.36
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Openbare radio

Plaats: brussel

Lees meer
  • Verversen in

Aflevering 108: Tussen Luik en Limburg loopt de weg naar het licht

Schoon was het niet, maar dat het deugd deed! Winst tegen Seraing, woensdag tegen Genk en het wordt een week om u tegen te zeggen. Thomas, Hans en Bob geven er een ouderwetse lap op.Host: Thomas SlembrouckGasten: Hans Bressinck en Bob DejonghMontage: Ben Jacobs See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#2.1 Van Moord tot Verdict - De Frituurmoord (deel 1)

Het is een warme zomeravond, die 12de juli 2006. Jacky Roussard en zijn echtgenote Manuela hebben er net een drukke dag op zitten in hun frituur in Maaseik. Er is geen vuiltje aan de lucht, tot er plots een luide slag weerklinkt vanop het koertje achter de frituur. Jacky ligt levenloos aan de afvalcontainer. Een hartaanval, gevolgd door een ongelukkige val, zo denkt iedereen. Tot een oplettende verpleger in het ziekenhuis een schokkende ontdekking doet.

#2.2 Van Moord tot Verdict - De Frituurmoord (deel 2)

Jacky Roussard wordt op woensdagavond 12 juli 2006 kort voor middernacht in koelen bloede doodgeschoten op het koertje achter zijn frituur in Maaseik. Eén welgemikt schot in het achterhoofd wordt de man fataal. De schutter raakt er zelfs bijna mee weg, want de moord wordt slechts per toeval ontdekt. Maar waarom moest de geliefde frituuruitbater dood? En wie vuurde dat ene schot af?

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be