Je luistert live en online naar Klara Radio

7.2
7.18
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Openbare radio

Tags

VRT
  • Verversen in

Aflevering 136: De Verloren Zoon is terug!

De titel van deze podcast gaat niet over Didier Lamkel Ze. Neen, het gaat over een écht godenkind: Dylan Van Rooy.Je hoort een voorbeschouwing op de match tegen Charleroi én het debuut van Hans als moderator. Veel luisterplezier!Host: Hans BressinckGasten: Dylan Van Rooy en Bob Dejongh See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Hendrik Vos

Politicoloog Hendrik Vos kan als geen ander uitleggen wat Europa is en waar het voor staat. Dat doet hij in het boek 'Dit is Europa' én in een podcast ‘Het mirakel van Schuman’. Net als de vader van Europa Robert Schuman komt Hendrik uit een heel eenvoudig milieu. Ook al is hij als professor in staat om lange volzinnen vol moeilijke woorden te debiteren, toch verkiest hij de eenvoud boven de complexiteit.

Hoe zinvol is het om kinderen te vaccineren?

Ouders twijfelen. Heeft het wel zin om kinderen te vaccineren als ze zelden ernstig ziek worden door het virus? Of is het een nuttige stap die we moeten zetten om de gevaren van corona voor iedereen te verminderen? Samen met wetenschapsjournalist Dries De Smet kijken we ook naar de nieuwe inzichten rond de omikronvariant. Gaat deze variant onze immuniteit een boost geven of zijn we ons nu aan het rijk rekenen? Want misschien duikt er weldra een nieuwe variant op die de winst weer helemaal teniet doet. Journalist Dries De Smet | Presentatie Alexander Lippeveld | Redactie Marie Garré | Eindredactie Bart Dobbelaere | Audioproductie Pieter Santens | Muziek Brecht Plasschaert | Chef  Podcast Bart Dobbelaere | Extra Audio TLV, ATV, VRT Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail [email protected]  In DS Vandaag zoomt een journalist van De Standaard elke weekdag in op een actuele kwestie. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be