Je luistert live en online naar La Classica Radio

7.6
7.62
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Klassieke muziek

Tags

Klassiek
  • Verversen in

Aflevering 108: Tussen Luik en Limburg loopt de weg naar het licht

Schoon was het niet, maar dat het deugd deed! Winst tegen Seraing, woensdag tegen Genk en het wordt een week om u tegen te zeggen. Thomas, Hans en Bob geven er een ouderwetse lap op.Host: Thomas SlembrouckGasten: Hans Bressinck en Bob DejonghMontage: Ben Jacobs See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#2.1 Van Moord tot Verdict - De Frituurmoord (deel 1)

Het is een warme zomeravond, die 12de juli 2006. Jacky Roussard en zijn echtgenote Manuela hebben er net een drukke dag op zitten in hun frituur in Maaseik. Er is geen vuiltje aan de lucht, tot er plots een luide slag weerklinkt vanop het koertje achter de frituur. Jacky ligt levenloos aan de afvalcontainer. Een hartaanval, gevolgd door een ongelukkige val, zo denkt iedereen. Tot een oplettende verpleger in het ziekenhuis een schokkende ontdekking doet.

#8.2 Van Moord tot Verdict - De Moordenaarsrit (deel 2)

De gepensioneerde militair Leo Kasprzak doodt op 16 april 1986 bij zijn thuis in Lommel de nieuwe vriend van zijn ex. Daarna rijdt hij naar het huis van die ex, Fanny, en doodt ook haar, voor de ogen van hun 11-jarige dochter Christel. Een zware straf lijkt de enige mogelijke uitspraak, maar Leo’s advocaat kiest tijdens het proces voor een opvallende strategie. Eentje die zowel in de rechtszaal als daarbuiten lang zal nazinderen.

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be