Je luistert live en online naar Oldies Radio RGR

8
8.02
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Oldies
  • Verversen in

De Rotonde... Tourist LeMC

Hij mag dan al een van de meest succesvolle Vlaamse artiesten van het moment zijn, Tourist LeMC - Johannes Faes - is nog altijd aan de slag als maatschappelijk werker. Twee nachten per week ruilt hij de glitter en glamour van de muziekwereld in voor de bittere realiteit.

De Rotonde... Dieter Coppens

Zijn eerste grote wapenfeit op televisie was ongetwijfeld de realityreeks 'De poolreizigers'. Daarin reisde Dieter Coppens samen met neef Mathias Coppens bijna zonder budget de wereld door al liftend, ruwweg van de Zuidpool tot de Noordpool. De laatste jaren kennen we hem dan weer vooral van 'Down the road' op Eén, waarin hij met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down op reis trekt. En onlangs presenteerde hij samen met Madam Siska Schoeters 'De wonderjaren', een programma over opvoeden.

7.11 - Hoe scheurde Maarten Luther zich af van Rome? (Kerkgeschiedenis, hoofdstuk 3)

waarin we zien hoe de katholieke kerk door haar hebzucht in zwaar weer verkeert, en hoe een onbekende monnik met de naam Maarten Luther het revolutionaire idee verspreidt dat je door oprecht te geloven ook wel in de hemel terechtkomt.  Met BIJDRAGEN van: prof. dr. Guido Marnef (specialist reformatiebewegingen), Laurens Luyten (vertelstem) en Herman Feyen (Maarten Luther) WIJ ZIJN nog altijd: Jonas Goossenaerts (inhoud en vertelstem), Filip Vekemans (montage), Benjamin Goyvaerts (inhoud) en Laurent Poschet (inhoud)

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be