Je luistert live en online naar Radio 854 Radio

4.3
4.33
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

POP

Tags

Pop
  • Verversen in

Is verijdelde ontvoering van Van Quickenborne het begin van meer drugsterreur?

Topfiguren van de drugsmaffia wilden minister van Justitie Vincent Van Quickenborne ontvoeren. Zo’n nieuws zijn we niet gewoon in ons land. Komen, na het interne drugsgeweld in Antwerpen deze zomer, nu ook politici en magistraten in het vizier? En wie gaat nog achter de drugsbaronnen durven jagen als ze tot zo veel in staat zijn? See omnystudio.com/listener for privacy information.

Bonus: Bits&Atomen. Van muziek spelen, word je slimmer

De stem van Darth Vader, het legendarische personage uit Star Wars klinkt in een serie van 2022 nog exact hetzelfde als in de film van 1977. Hoe kan dat? Verder hebben we het over het metaverse, over het aantal mieren op de planeet en over hoe slim muzikanten wel niet zijn. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Martin Heylen

Tv-reporter Martin Heylen heeft, na talloze reisprogramma's over ‘herkomst’ , nu eindelijk zijn eigen roots onderzocht. Die zoektocht bracht hem via de passagierslijsten van de Red Star Line tot in het Amerikaanse Michigan. Hoewel hij dacht dat hij een kleine familie had, kan hij nu zowat een hele sportzaal vullen. Maar hoe moet het verder? Kijkt hij nu anders naar Amerika? Begrijpt hij zichzelf beter? En gaat hij voortaan ‘Thanksgiving’ vieren? Luister naar Touché met Martin Heylen!

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be