Je luistert live en online naar Radio Expres - Antwerpen

7.7
7.71
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Regionale Radio

Tags

Pop

Radio Express is opgericht in de jaren 80. In 1996 hield de zender op met te bestaan - maar het maakte een comeback in 2019 ! Enkele presentatoren: Ruud Koninckx, Michel Van der Auwera, Marc Dhollander en Toos Smet. De stadszender richt zich op Antwerpen. De studio bevindt zich in de Lange Kievitstraat. Via de ether is radio express te beluisteren via frequentie: FM 105.4 Op de even uren is er lokaal nieuws te horen, op de oneven uren nationaal nieuws. De slogan luidt: Radio Express - dé radio van ‘t stad’.

Website: http://www.radioexpres.be/
Twitter: https://twitter.com/Radioexpres
Instagram: https://www.instagram.com/radioexpresantwerpen/
Facebook: https://www.facebook.com/radioexpresantwerpen/
Plaats: antwerpen

Lees meer
  • Verversen in

22 Minuten Stomme Vragen over autisme

Is autisme erfelijk? Hoeveel verschillende soorten zijn er? En welke vooroordelen over mensen met autisme moeten echt de wereld uit?

De Kasteelmoord - Aflevering 4 - Iedereen heeft boter op zijn hoofd in deze zaak

Het proces tegen dokter Gyselbrecht en drie andere verdachten gaat na vijf jaar eindelijk van start. De dokter neemt plotseling het woord op de eerste zittingsdag. En enkele maanden later barst er in de media nog een ander bommetje.. Hoeveel invloed hebben de media gehad tijdens het proces en de aanloop daarnaartoe? Is de pers de speelbal geweest van verschillende partijen in deze moordzaak; ingezet om het verhaal ten gunste van zichzelf te beïnvloeden? Of hebben journalisten toch een positieve, emanciperende rol gespeeld in dit West-Vlaamse drama? De Kasteelmoord is een serie van Gabriella Adèr en VPRO Podcast. Meer informatie via www.vpro.nl/dekasteelmoord

Teaser

Het Oord - vanaf 27 maart 2020.

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be