Je luistert live en online naar Radio Knesselare

0
0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Tags

Pop

Radio Knesselare is een Belgische online radiozender die voornamelijk Nederlandstalige muziek / piratenmuziek draait. Ook bekend onder knro fm.

Website: https://www.radioknesselare.be/

Lees meer
  • Verversen in

#29 - Annelies Verlinden over discrete bodyguards & een zatte Erik Van Looy

Steekpenningen in hummus en snedige zelfspot over CD&V ten spijt: Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden is niét De Slimste Mens Ter Wereld. Dus belandt ze aan de ontbijttafel van Pieterjan in The Morning After, om het te hebben over ministers in licht entertainment, alcohol in joviale presentatoren en zichzelf in pauselijke vervoering. Aan jou en alle bodyguards van mevrouw de minister: goeiemorgen!See omnystudio.com/listener for privacy information.

De krantencommentaren van maandag 4 december 2023

De krantencommentaren van maandag 4 december 2023

Mathias Sercu

Binnenkort is Mathias Sercu zijn debuutfilm ‘J’aime la vie’ in de bioscoop te zien. Het is niet omdat je de dood in de ogen kijkt, dat je het leven niet meer kan omarmen. Dat is ook wat hij zelf doet, nu zijn zoon Tore het verdict van een terminale kanker met zich meedraagt. Maar hoe doe je dat: leven met de dood in zicht? Hoe kunnen liefde en gesprek hem daarbij helpen? En wat verwacht hij van de toekomst?Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be