Je luistert live en online naar Radio Mia Migo Kuurne

7.6
7.62
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Regionale Radio

Tags

  • Verversen in

#72. Moord op een weldoener: "Zijn goedheid werd hem fataal"

"Ik ken hem", zegt de wijkagent, als er in 2018 een lichaam wordt gevonden in Hasselt. Het slachtoffer heet Johannes Van Wordragen. Niet iemand die gekend staat wegens criminele feiten, maar net omdat hij de politie helpt. Hij vangt verslaafden en daklozen op in zijn huis, en helpt hen terug op weg. Dus stelt zich de vraag: wie in godsnaam zou Johannes willen vermoorden? Productie Nieuwsblad Podcasts | Stemmen Marc Klifman & Cedric Lagast | Fragmenten TV Limburg | Montage Benjamin Hertoghs & House of Media | Eindredactie Bert Heyvaert

EXTRA. De Vergeten Busramp van Voeren (deel 1): Gruwel in Warsage

8 februari 1948: een lijnbus crasht nabij ’s-Gravenvoeren. In de brand die daarna woedt, komen 24 mensen om het leven. Hoewel dit één van de zwartste dagen is in de geschiedenis van Voeren, raakt de ramp in de vergetelheid.

Kelly Pfaff en Sam Gooris

BV-koppel Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn al heel lang gelukkig samen. Hoe houden zij hun relatie gezond? Hoe hebben ze elkaar leren kennen en wat speelt er zich af tussen de lakens? Ze vertellen het allemaal tijdens een intieme babbel met seksuologe Lotte Vanwezemael!

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be