Je luistert live en online naar Radio SuperStar Belgie

7.8
7.75
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Regionale Radio

Tags

  • Verversen in

Hoe zinvol is het om kinderen te vaccineren?

Ouders twijfelen. Heeft het wel zin om kinderen te vaccineren als ze zelden ernstig ziek worden door het virus? Of is het een nuttige stap die we moeten zetten om de gevaren van corona voor iedereen te verminderen? Samen met wetenschapsjournalist Dries De Smet kijken we ook naar de nieuwe inzichten rond de omikronvariant. Gaat deze variant onze immuniteit een boost geven of zijn we ons nu aan het rijk rekenen? Want misschien duikt er weldra een nieuwe variant op die de winst weer helemaal teniet doet. Journalist Dries De Smet | Presentatie Alexander Lippeveld | Redactie Marie Garré | Eindredactie Bart Dobbelaere | Audioproductie Pieter Santens | Muziek Brecht Plasschaert | Chef  Podcast Bart Dobbelaere | Extra Audio TLV, ATV, VRT Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail [email protected]  In DS Vandaag zoomt een journalist van De Standaard elke weekdag in op een actuele kwestie. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Hendrik Vos

Politicoloog Hendrik Vos kan als geen ander uitleggen wat Europa is en waar het voor staat. Dat doet hij in het boek 'Dit is Europa' én in een podcast ‘Het mirakel van Schuman’. Net als de vader van Europa Robert Schuman komt Hendrik uit een heel eenvoudig milieu. Ook al is hij als professor in staat om lange volzinnen vol moeilijke woorden te debiteren, toch verkiest hij de eenvoud boven de complexiteit.

1.2 - Welke oorzaken wijzen historici aan voor de Eerste Wereldoorlog? (deel 1)

waarin we het internationale klimaat aan de vooravond van WOI bestuderen.  WIJ ZIJN nog altijd: Jonas Goossenaerts (inhoud en vertelstem) en Filip Vekemans (montage) MEER WETEN? Onze geraadpleegde en geciteerde bronnen: Clark, C. (2013). Slaapwandelaars. Hoe Europa in 1914 ten oorlog trok. Amsterdam, Nederland: De Bezige Bij. Draye, G., Creyghton, C., & Verhaegen, S. (2009). Passages. De negentiende eeuw. Averbode, België: Averbode. Melching, W. (2014, July 1). Het begin van de Eerste Wereldoorlog. Retrieved from https://www.historischnieuwsblad.nl/eerstewereldoorlog/artikelen/het-begin-van-de-eerste-wereldoorlog/index.html Reeks: 1914 - 1918. Tot aan de IJzer. (2014). Retrieved from https://www.standaard.be/tot-aan-de-ijzer

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be