Je luistert live en online naar Radio Willy

8.7
8.71
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

POP Thema

Tags

Rock

Rockzender radio Willy is live gegaan op 11 oktober 2019 (eigenaar: DPG Media). De zender richt zich op alle rockfans in België (naar eigen zeggen met name "dertigplussers"). De Vlaamse rocker Willy Willy van The Scabs was inspiratie voor de naam van de zender. De Belgische zender is uitsluitend via internet en DAB+ te beluisteren. De slogan van Willy radio is ‘Music Matters’. Muziek die je kunt verwachten: The Kinks, Jimi Hendrix, Talking Heads, Pixies, Triggerfinger, Arcade Fire etc. De website is te vinden op willy.radio. Radio heeft vooralsnog uitsluitend op vrijdag DJ's (Willy’s’). Te horen zijn dan o.a: Sofie Engelen, Iwein Segers, Stijn Meuris, Annelies Orye, Tim van Aelst, Cedric Maes.

Website: https://www.willy.radio
Instagram: https://www.instagram.com/radiowilly/
Facebook: https://www.facebook.com/willy.radio
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOqyCd_vvBPf5J2mXSEmtJw
Plaats: antwerpen

Lees meer
  • Verversen in

Aflevering 202: English breakfast is zoals mosselgroenten: daar mogen geen wortels bij.

In deze aflevering van De Vierkante Paal krijg je culturele tips, culinaire tips en....praten we over voetbal!Antwerp speelt dit weekend op Kortrijk, tegen FC Lamkel Ze. We hebben het ook over toeschouwersaantallen, de bekerloting en de Young Reds.Host: Vincent FierensGasten: Ziggy Hsia en Hans BressinckMontage: Vincent Fierens Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Doel 3 is dicht: heeft kernenergie nog een toekomst in ons land?

Kernreactor Doel 3 is nu een week dicht, zoals vastgelegd in de wet op de kernuitstap. Maar de sluiting heeft toch weer heel wat voeten in de aarde gehad, met politieke discussies die, achteraf gezien, nergens over gingen. Hoe zit het nu met de sluiting van onze andere kernreactoren? En hoe komt de minister van Energie, Tinne Van der Straeten uit deze moeilijke kwestie? Credits op standaard.be/podcastSee omnystudio.com/listener for privacy information.

60. Wat bezielde Sammy Mahdi in godsnaam? "Hij dacht: dít is mijn moment. Maar hij had geen plan-B"

Bijna is het onmogelijke gebeurd. Bijna viel de Vlaamse regering, en zat het land in een gigantische politieke crisis. Maar wat is er nu eigenlijk gebeurd tussen N-VA en CD&V? In deze podcast reconstrueren we de tragedie in vijf bedrijven, en vragen we ons af: Wat bezielde Sammy Mahdi? En waarom plooide hij uiteindelijk toch? Productie Nieuwsblad Podcasts | Stemmen Jeroen Roppe, Liesbeth Van Impe en Hannes Heynderickx | Montage Pieter Santens & House of Media | Eindredactie Bert Heyvaert & Joni Keymolen 

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be