Je luistert live en online naar Radio Willy

8.7
8.71
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

POP Thema

Tags

Rock

Rockzender radio Willy is live gegaan op 11 oktober 2019 (eigenaar: DPG Media). De zender richt zich op alle rockfans in België (naar eigen zeggen met name "dertigplussers"). De Vlaamse rocker Willy Willy van The Scabs was inspiratie voor de naam van de zender. De Belgische zender is uitsluitend via internet en DAB+ te beluisteren. De slogan van Willy radio is ‘Music Matters’. Muziek die je kunt verwachten: The Kinks, Jimi Hendrix, Talking Heads, Pixies, Triggerfinger, Arcade Fire etc. De website is te vinden op willy.radio. Radio heeft vooralsnog uitsluitend op vrijdag DJ's (Willy’s’). Te horen zijn dan o.a: Sofie Engelen, Iwein Segers, Stijn Meuris, Annelies Orye, Tim van Aelst, Cedric Maes.

Website: https://www.willy.radio
Instagram: https://www.instagram.com/radiowilly/
Facebook: https://www.facebook.com/willy.radio
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOqyCd_vvBPf5J2mXSEmtJw
Plaats: antwerpen

Lees meer
  • Verversen in

1.1 - Eerste Wereldoorlog - Wat was de Groote Oorlog?

waarin we even kort en krachtig zeggen wat van WOI een wereldoorlog maakte en we hem afbakenen in tijd.  WIJ ZIJN: Jonas Goossenaerts (inhoud en vertelstem) en Filip Vekemans (montage) MEER WETEN? Onze geraadpleegde en geciteerde bronnen: Clark, C. (2013). Slaapwandelaars. Hoe Europa in 1914 ten oorlog trok. Amsterdam, Nederland: De Bezige Bij. Draye, G., Creyghton, C., & Verhaegen, S. (2009). Passages. De negentiende eeuw. Averbode, België: Averbode. Melching, W. (2014, July 1). Het begin van de Eerste Wereldoorlog. Retrieved from https://www.historischnieuwsblad.nl/eerstewereldoorlog/artikelen/het-begin-van-de-eerste-wereldoorlog/index.html Reeks: 1914 - 1918. Tot aan de IJzer. (2014). Retrieved from https://www.standaard.be/tot-aan-de-ijzer

Na overwinning Sinn Fein in Noord-Ierland is Brexit helemaal terug

Sinn Fein haalt een historische zege binnen in Noord-Ierland. De partij wordt voor het eerst de grootste, en hun voornaamste programmapunt is de hereniging met Ierland. Zit dat er nu echt aan te komen? En zou dat niet een heleboel Brexitproblemen oplossen? Credits op standaard.be/podcast See omnystudio.com/listener for privacy information.

Met rechters Alain Grootaers, Jeroen Verdick en Rik Torfs

Met rechters Alain Grootaers, Jeroen Verdick en Rik Torfs

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be