Je luistert live en online naar Radio Willy

8.7
8.71
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

POP Thema

Tags

Rock

Rockzender radio Willy is live gegaan op 11 oktober 2019 (eigenaar: DPG Media). De zender richt zich op alle rockfans in België (naar eigen zeggen met name "dertigplussers"). De Vlaamse rocker Willy Willy van The Scabs was inspiratie voor de naam van de zender. De Belgische zender is uitsluitend via internet en DAB+ te beluisteren. De slogan van Willy radio is ‘Music Matters’. Muziek die je kunt verwachten: The Kinks, Jimi Hendrix, Talking Heads, Pixies, Triggerfinger, Arcade Fire etc. De website is te vinden op willy.radio. Radio heeft vooralsnog uitsluitend op vrijdag DJ's (Willy’s’). Te horen zijn dan o.a: Sofie Engelen, Iwein Segers, Stijn Meuris, Annelies Orye, Tim van Aelst, Cedric Maes.

Website: https://www.willy.radio
Instagram: https://www.instagram.com/radiowilly/
Facebook: https://www.facebook.com/willy.radio
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOqyCd_vvBPf5J2mXSEmtJw
Plaats: antwerpen

Lees meer
  • Verversen in

22 Minuten Stomme Vragen over autisme

Is autisme erfelijk? Hoeveel verschillende soorten zijn er? En welke vooroordelen over mensen met autisme moeten echt de wereld uit?

Vandaag worden er zaken gedaan in 't Koekoeksnest.

Vandaag worden er zaken gedaan en afspraken gemaakt in 't Koekoeksnest.

De Kasteelmoord - Aflevering 4 - Iedereen heeft boter op zijn hoofd in deze zaak

Het proces tegen dokter Gyselbrecht en drie andere verdachten gaat na vijf jaar eindelijk van start. De dokter neemt plotseling het woord op de eerste zittingsdag. En enkele maanden later barst er in de media nog een ander bommetje.. Hoeveel invloed hebben de media gehad tijdens het proces en de aanloop daarnaartoe? Is de pers de speelbal geweest van verschillende partijen in deze moordzaak; ingezet om het verhaal ten gunste van zichzelf te beïnvloeden? Of hebben journalisten toch een positieve, emanciperende rol gespeeld in dit West-Vlaamse drama? De Kasteelmoord is een serie van Gabriella Adèr en VPRO Podcast. Meer informatie via www.vpro.nl/dekasteelmoord

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be