Je luistert live en online naar ROL Radio

7.7
7.74
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

  • Verversen in

Aflevering 190: Op naar Istanboel

In een aflevering geplaagd door technische problemen bespreken Bob, Dylan en Hans de aankomende wedstrijd tegen Istanbul Başakşehir Futbol Kulübü.Host: Hans BressinckGasten: Bob Dejongh en Dylan Van RooyMontage: Michel BienfaitSorry voor alles: Dylan Van Rooy Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

HMK #33: De Bende van Nijvel - Deel 1

De jaren van lood gaan verder... We bespreken de meest beruchte bende van België. Gekenmerkt door overvallen met extreem geweld, onduidelijk motief en kleine buit. Maar waren alle slachtoffers van de Bende van Nijvel wel zo willekeurig als het lijkt? Word lid van ons Facebook forum: www.facebook.com/groups/hetmisdaadkabinetforum Volg ons op Instagram: www.instagram.com/hetmisdaadkabinet/ Wil je wat met ons delen of samenwerken? Mail naar [email protected]

Wat rest er nog van Al Qaeda nu de topman werd gedood?

De architect van de aanslagen van 11 september in New York is niet meer. Ayman al-Zawahiri werd door de Amerikanen met een drone gedood in Afghanistan. Wat betekent zijn dood voor Al Qaeda? Is de terreurgroep nu definitief een verhaal, een angst uit het verleden?    Omschrijving + Credits op standaard.be/podcast See omnystudio.com/listener for privacy information.

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be