Je luistert live en online naar Story FM Radio

6.3
6.25
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

POP

Tags

Pop
  • Verversen in

Kunnen we echt niets beters verzinnen voor ons erfgoed dan een fietsenstalling?

Onze steden zijn overwoekerd door fietsen. Die wildgroei moet dringend ingetoomd worden door de komst van nieuwe fietsenstallingen. In Gent wordt het Groot Vleeshuis, een vijftiende-eeuwse markthal, omgevormd tot fietsenparking en daar komt nu veel kritiek op. Is er echt geen betere bestemming te vinden voor ons erfgoed? En wat moeten we dan met al die fietsen? Credits op standaard.be/podcastSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Aflevering 232: The Best Is Yet To Come

Nee, het vet is niet van de soep bij onze Reds! Althans, dat vinden Ziggy, Dylan en Thomas toch. Of we alsnog de bekerfinale halen is een ander paar mouwen. Ons panel bespreekt de prestaties van enkele spelers, ons team in zijn geheel, de afwachtende aanpak van Union en - natuurlijk - de komende match in onze never-ending reeks van topwedstrijden... Dit keer tegen Brugge!Moderator: Ziggy HsiaGasten: Thomas Slembrouck & Dylan Van RooyMontage: Michel Bienfait Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Aflevering 103 - de greppelmoord

Op 31 december 2016 belt een jager naar de lokale politie van de gemeente Geluwe, West-Vlaanderen: zijn hond gaf een dag voordien een signaal bij een greppel en hoewel de man initieel dacht dat het om een kadaver van een dier ging, twijfelt hij nu. Wat als het een lichaam van een mens is? De politie gaat ter plaatse en treft helaas het levenloze lichaam van een jonge vrouw aan. Hier is aflevering 103!Zit je met iets? Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Bel anoniem en gratis naar 106 (24u/7d) of chat via www.tele-onthaal.beBestel nu op emma-matras.be, tot 55% korting tijdens de Winter Solden. Krijg 5% extra met de code DEVOLKSJURY5!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be