Je luistert live en online naar Sunshine Live Radio Radio

5.5
5.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

House / Dance
  • Verversen in

22 Minuten Stomme Vragen over kanker, met oncologe Ann Smeets

Hoe is het om te horen dat je kanker hebt? Zijn er plekken waar je geen kanker kan krijgen? En hoe komt het dat sommige kettingrokers geen longkanker krijgen?

#4.1 Van Moord tot Verdict - De Verdwenen Moeder (deel 1)

Priscilla Leurs, een jonge moeder uit Dilsen-Stokkem, verdwijnt spoorloos tijdens de kerstperiode van 2006. De politie gaat nog niet meteen van het ergste uit, want misschien is ze wel weggelopen. Wanneer dan plots blijkt dat er met Priscilla's bankkaart geld is afgehaald in Wallonië, komt het onderzoek in een stroomversnelling. En al snel volgt er een trieste doorbraak.

Willy Van Mechelen - deel 2

Als politieman ontmaskerde hij de moordenaar van baron Bracht en zorgde hij voor een doorbraak in het onderzoek naar de ontvoering van Anthony De Clerck, maar tegelijk is Willy Van Mechelen. Samen met zijn zakenpartner Tom Bastiaanse (51) stond hij aan hoofd van een omvangrijk crimineel netwerk dat tonnen cocaïne ons land binnensmokkelde. Het netwerk rond De Nonkel was ondermeer verantwoordelijk voor de 11 ton cocaïne die vorig jaar in beslag werd genomen. Een Europees record.

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be