Je luistert live en online naar 100% Retro Radio

0
0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Thema

Tags

Oldies

100% Retro Radio is het online radiostation dat hoort bij het festival "100% Retro". Het station speelt hits uit de jaren 60 - 80. De slogan van het station is: "Feel Young Again". Met andere woorden: de muziek doet je terugdenken aan je jongere jaren!

Lees meer
  • Verversen in

Inside Beleggen Podcast #109: De favorieten voor 2023 (deel 1)

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht deelt Danny Reweghs zijn beursfavorieten voor 2023 mee. In deze aflevering: de vijf Belgische aandelen die de komende 12 maanden zullen schitteren.

Aflevering 219: LIVE Spelersevaluatie van de eerste seizoenshelft

Op onze tweede De Vierkante Paal-dag verwelkomende we tientallen nieuwsgierigen in de kantine van FC Ekeren. Als klap op de vuurpijl hielden we een live opname met publiek, verzorgd door maar liefst acht van je favoriete panelleden. Het onderwerp: een grondige evaluatie van de spelers die in de eerste seizoenshelft in actie zijn gekomen. Mét visuele ondersteuning d.m.v. een 'tier list' voor het live publiek, maar daar hebben de podcastluisteraars natuurlijk geen bal aan. Anyway, enjoy!Hosts: Ben Jacobs en Dylan Van RooyGasten: Jeron Dewulf, Duncan Bartholomeeusen, Vincent Fierens, Hans Bressinck, Bob Dejongh en Ziggy Hsia. Montage: Michel Bienfait Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

68. "Conner Rousseau wil er in 2024 een tweemansgevecht van maken: hij tegen Tom Van Grieken"

Grootste partij: Vlaams Belang. Populairste politicus: Conner Rousseau. De nieuwste politieke peiling heeft de machtsverhoudingen in de Wetstraat stevig dooreengeschud. "Zowel Vlaams Belang als Vooruit zien potentieel in een tweestrijd richting de verkiezingen van 2024", zegt Hannes Heynderickx, chef politiek bij Nieuwsblad. "Ze komen nu ook inhoudelijk op elkaars terrein." Verder hebben we het ook over surreële onderhandelingen over kerncentrales tussen Engie en onze regering. En is deze aflevering een primeur: voor het eerst een Punt van Van Impe zónder Van Impe. Want Liesbeth miste tijdens de opnames iets wat nogal essentieel is in een podcast: haar stem. Productie Nieuwsblad Podcasts | Stemmen Jeroen Roppe & Hannes Heynderickx | Montage Pieter Santens & House of Media | Eindredactie Joni Keymolen & Bert Heyvaert

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be