Je luistert live en online naar Joe Lage Landen Radio

6
6
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Openbare radio

Tags

Joe Lage Landen is een nieuwe themazender van Joe FM. De zender is gestart op 14 juni 2021. Er zijn uitsluitend Nederlandstalige hits te horen uit zowel Nederland als Vlaanderen.

Lees meer
  • Verversen in

47. "Vlaamse partijen zullen Vivaldi niet laten vallen, maar aan Franstalige kant..."

“Je moet altijd wantrouwig worden als men over de val van de regering begint te spreken, zelfs als men zegt dat het er niet van gaat komen”, dat zegt Liesbeth Van Impe. “Dat betekent dat je er in je bedje ’s nachts toch al over hebt nagedacht.” Zou het kunnen dat Vivaldi valt? Luister daarvoor naar deze nieuwe aflevering van Het Punt Van Van Impe. Verder wordt de stoelendans binnen de Vlaamse regering gefileerd, met Jo Brouns op kop. “Hij maakte met zijn voetbalvergelijking metéén duidelijk dat hij een gewone jongen is”. En wat moeten we denken van de overwinning van Oekraïne op het songfestival? Is daar wel plaats voor politiek? Productie Het Nieuwsblad | Stemmen Liesbeth Van Impe, Jeroen Roppe en Joni Keymolen | Muziek Pieter Schrevens | Audiomontage Pieter Santens & House of Media | Eindredactie Bert Heyvaert en Eva Migom

Inside Beleggen Podcast #89: Sell in May - Aandelen: Argenx - D’Ieteren

‘Sell in May and stay away’ is een gekende beursleuze. ‘But remember to come back in September’, wordt er vaak bij vergeten. Danny Reweghs vertelt of er enige waarheid in die beursleuze zit en of die dit jaar opgaat, gezien het atypische jaarbegin. Daarnaast bespreekt hij de recente resultaten van biotechbedrijf Argenx en holding in wordin D’Ieteren.

Iran dreigt met executie, waarom is Djalali speelbal van het regime?

Iran kondigt aan dat de VUB-professor Ahmadreza Djalali ten laatste op 21 mei  geëxecuteerd wordt. Gijzelingen behoren tot de kern van het Iraanse regime, ze proberen zo druk te zetten op Westerse landen. Werkt dat? En is er nog hoop voor Djalali?   Credits op standaard.be/podcast See omnystudio.com/listener for privacy information.

Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be