Je luistert live en online naar Radio Willy Class X Radio

0
0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Categorieën

Thema

Tags

Rock

Class X, het ultieme radiostation voor de beste rockklassiekers, biedt non-stop muziek die zowel herkenbaar als verrassend is. Laat je meeslepen door een selectie van tijdloze hits en af en toe een juweeltje dat je misschien vergeten was, maar waarvan je hart sneller zal gaan kloppen wanneer je het opnieuw hoort. Bij Class X draait alles om de echte muziekliefhebber met een passie voor rock in al zijn facetten. Van legendarische artiesten zoals Tom Petty en The Smiths tot moderne iconen zoals Green Day en Soundgarden. Bij ons vind je een uitgebreide mix van rockgenres, zodat er voor elk wat wils is. Of je nu op zoek bent naar stevige gitaarriffs, meeslepende melodieën of pakkende teksten, Class X heeft het allemaal. Onze zorgvuldig samengestelde playlist is een ode aan de tijdloze rockmuziek die de tand des tijds heeft doorstaan en nog steeds een bron van inspiratie is voor nieuwe generaties muziekliefhebbers. Met Class X hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete rocknummers. Stem af op ons radiostation en laat je meevoeren op een muzikale reis vol energie, emotie en opwinding. Of je nu thuis bent, onderweg of op kantoor, met onze handige luisteropties kun je altijd genieten van de beste rockklassiekers. Dus, als je een liefhebber bent van rockmuziek in al zijn glorie, stem dan af op Class X. Laat je verrassen door bekende hits en herontdek pareltjes uit het verleden die je hart zullen veroveren. Class X, waar rock altijd heerst en muziek tot leven komt!

Lees meer
  • Verversen in

#29 - Annelies Verlinden over discrete bodyguards & een zatte Erik Van Looy

Steekpenningen in hummus en snedige zelfspot over CD&V ten spijt: Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden is niét De Slimste Mens Ter Wereld. Dus belandt ze aan de ontbijttafel van Pieterjan in The Morning After, om het te hebben over ministers in licht entertainment, alcohol in joviale presentatoren en zichzelf in pauselijke vervoering. Aan jou en alle bodyguards van mevrouw de minister: goeiemorgen!See omnystudio.com/listener for privacy information.

De krantencommentaren van maandag 4 december 2023

De krantencommentaren van maandag 4 december 2023

Mathias Sercu

Binnenkort is Mathias Sercu zijn debuutfilm ‘J’aime la vie’ in de bioscoop te zien. Het is niet omdat je de dood in de ogen kijkt, dat je het leven niet meer kan omarmen. Dat is ook wat hij zelf doet, nu zijn zoon Tore het verdict van een terminale kanker met zich meedraagt. Maar hoe doe je dat: leven met de dood in zicht? Hoe kunnen liefde en gesprek hem daarbij helpen? En wat verwacht hij van de toekomst?Nieuw op RadioViaInternet.be
Alle Vlaamse podcasts: >Podcasts
Uitgebreide weersverwachting?
> weersverwachting.be